HMV vízóra csere megrendelés

Mérők cseréje:

A mérő/mérők cseréjét végeztetheti független szakemberrel és Társaságunkkal. A mérő csere időpontjáról a Szolgáltatót értesíteni köteles a felhasználó kivéve, ha a mérő cseréjét a Szolgáltató végzi. Plombát csak a Szolgáltató bonthatja fel és zárhatja le.

Amennyiben társaságunkkal kívánja végeztetni a vízmérő/vízmérők cseréjét, úgy kérjük, az alábbi elérhetőségek valamelyikén vegye fel a kapcsolatot az illetékes kollégánkkal:

Telefonon: (06) 62/540-540 / 3-es menüpont
Személyesen: SZETÁV Kft. Ügyfélszolgálat, 6724 Szeged, Vág u. 4.

Ezt követően a közösen megbeszélt időpontban kollégáink elvégzik a szükséges munkálatokat, jegyzőkönyvet vesznek fel az eseményről melynek egy példányát a helyszínen átadják Önnek. A cserével kapcsolatos költségek megtérítése készpénzben, készpénzfizetési számla ellenében, minden esetben a helyszínen történik.

A vízmérők cseréjével kapcsolatos aktuális árakról, költségekről ITT tájékozódhat.

Tanácsunk! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a fentiek tudatában úgy dönt, hogy független szakemberrel cserélteti használati melegvíz-mérő óráját, abban az esetben is keresse fel kollégáinkat a felszerelni kívánt mérő típusának meghatározása céljából, tekintettel arra, hogy több esetben érkezett olyan visszajelzés, hogy a független szakemberek által javasolt mérők párásodnak, mely később komoly problémát, plusz költséget fog jelenteni Önnek.

Szegedi Távfűtő Kft. Minden jog fenntartva! 6724 Szeged, Vág utca 4. Tel.: +36 (62) 540-540 E-mail: info@szetav.hu