2020-09-22 - Tájékoztatás Leállásról

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy az Odessza II. fűtőmű teljes területén (Alsókikötő sor 5., 6., 7., 8., Vedres utca 1., 2., 3., 5., 7., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 16., 18., 19., 20., 21., 22., 24., 26., Székely sor 1., 3., 5., 7., 9.)  új gáznyomásszabályozó állomás építése miatt, a melegvíz szolgáltatás szünetelni fog 2020. szeptember 22. (kedd) 8:00 órától, 2020. szeptember 25. (péntek) 16:00 óráig.

Tovább a hírre

Általános Javítási Szerződés tájékoztató

Mi az Általános Javítási Szerződés?

Az Átalánydíjas Javítási Szerződés egy vállalkozási szerződés, ami a Szolgáltató és a Felhasználói lakóközösség között jön létre, melyet a lakóközösség képviselete (közös képviselő) jogosult megkötni a lakók kérése alapján.

Miért érdemes Általános Javítási Szerződést kötni?

Az Általános Javítási Szerződéssel rendelkező lakóközösségeknek a SZETÁV Kft. kedvezményes átalányáron biztosítja a kifogástalan és panaszmentes hő-, és használati melegvíz szolgáltatás érdekében a Megrendelő kezelésében lévő - hőközponton túli -, rendszeren keletkezett hiba bejelentése esetén a kiszállást, a fűtési és a használati melegvízhálózat elemeinek meghibásodásából adódó gyorsjavítást, a fűtési/használati melegvízhálózat légtelenítését, illetve a fűtési és a használati melegvízhálózat alulfűtést és túlfűtést okozó problémáinak behatárolási javítását. A szolgáltatások kiterjednek az egyes épületrészekre, lakásokra, közösségi terekre. Ebben az esetben a lakóknak nem kell külön kiszállási díjat fizetni.

Milyen javítási munkákra szerződnek a felek pontosan?

A Szolgáltató a havi kedvezményes átalánydíjért vállalja:

  • Az épület belső fűtési-, illetve használati melegvíz rendszerének beszabályozása, a megfelelő cirkuláció biztosítása a fűtési-, és használati melegvíz rendszer meglévő szerelvényeinek felhasználásával, az általuk biztosított műszaki lehetőségeknek megfelelően;
  • A légtelenítéssel kapcsolatos összes teendők ellátása;
  • A szerelvények és eredeti hőleadó berendezések csöpögésének, folyásainak megszüntetése, az alap-, és felszálló vezetékek szerelvényeinek javítása, illetve azonos funkciójúra való cseréje, amennyiben javítással a meglévő szerelvény eredeti funkciója nem állítható helyre. Szolgáltató ezen kötelezettsége magába foglalja az épület főelzáró szerelvény épület felőli oldala utáni összes épületen belüli szerelvényt a radiátorszelepekkel, illetve a tartalék elzárókkal bezárólag;
  • A hőleadó berendezések, vizes berendezési tárgyak bekötő vezetékeinek cseréje a felszálló vezetéktől a hőleadóig, illetve a vizes berendezési tárgy tartalékelzárójáig.
  • A javítási munkák folyamán felmerülő bontási munkákat vállalkozó a tőle elvárható gondossággal, csak a feltétlenül szükséges mértékben végzi.

Mi a módja a szerződés megkötésének?

Amennyiben a lakóközösség úgy dönt, hogy élni szeretne ezzel a költséghatékony megoldással, úgy egy egyszerű szerződéskötési kérelem írásban történő benyújtásával igényelhetik szolgáltatásunkat, melyre az alábbi elérhetőségeken állnak kollégáink közös képviselőjük rendelkezésére:

Tájékoztatás:

Személyesen: 6723 Szeged, Csongor tér 1.
Levélben: 6724 Szeged, Vág u. 4.
Telefonon: (06) 62/488-588
e-mailen: info@szetav.hu

Kérelmek benyújtása:

Személyesen: 6724 Szeged, Vág u. 4.
Levélben: 6724 Szeged, Vág u. 4.
e-mailen: info@szetav.hu

 

Átalánydíjas javítási munkák egységárai

SZJ.: 45.33.11.

Javítási szolgáltatás havi díj Ft/légm³
Fűtés 1,33
Fűtés + HMV 1,33
Fűtés + HMV + hidegvíz 1,75
Fűtés + HMV + költségmegosztó 2,62
Fűtés + HMV + hidegvíz + költségmegosztó 3,04


A fenti árak az ÁFA díját (27%) nem tartalmazzák.

Szegedi Távfűtő Kft. Minden jog fenntartva! 6724 Szeged, Vág utca 4. Tel.: +36 (62) 540-540 E-mail: info@szetav.hu