2020-02-24 - Tájékoztatás leállásról

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy az Odessza I. teljes területén (Liga u.- Székely sor- Korondi u.- Csanádi u.- Fésű u.- Baross L. által határolt terület) a termál rendszer új csatlakozási pont kialakítása miatt a melegvíz szolgáltatás szünetelni fog 2020. február 27-én (csütörtökön) 8 órától este 20 óráig.

Tovább a hírre
2020-02-24 - Tájékoztatás leállásról

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy az Felsőváros II. fűtőmű teljes területén (Felső-Tisza part - Római krt. - Szilléri sgt.-Tabán u.- Csaba u. - Gyík u.- Etelka sor által határolt terület) kazánházi átalakítás miatt a fűtés és a melegvíz szolgáltatás szünetelni fog 2020. február 26-án (szerdán) 8 órától  este 20 óráig.

Tovább a hírre

Karrier

Köszöntjük a Szegedi Távfűtő Kft.-nél!
Az alábbiakban tájékozódhat Társaságunk aktuális állásajánlatairól.
Honlapunk „Karrier” menüpontja folyamatosan frissül és az álláshirdetéseinket a közösségi oldalunkon is megtalálja: https://www.facebook.com/szetav
Köszönjük az érdeklődését!

 

A Gépészeti Részlegünk feladata a Társaság hőszolgáltatási tevékenységével összefüggésben a kazánházak és hőközpontok gépész karbantartási, felújítási, javítási munkálatainak elvégzése.

A munkakörhöz kapcsolódó főbb feladatok:

• ipari kazánok vegyi kezelése víz - és füst oldalon,
• vízlágyító berendezés üzemeltetése, karbantartása,

Ideális jelöltünk:

• legalább 8 általános végzettségű,
• "B" kategóriás jogosítvány birtokosa,
• önálló, precíz munkára képes,
• együttműködő személyiség

Előny:

• szakmunkás vagy technikus végzettség (lakatos vagy vegyésztechnikus)

Munkavégzés helye: a Társaság üzemeltetési területe.

Amit kínálunk:

• béren kívüli juttatások,
• egyműszakos munkavégzés,
• szakmai fejlődési lehetőség.

A jelentkezés módja:

A fényképes önéletrajzzal ellátott jelentkezéseket a hr@szetav.hu e-mail címre várjuk. Telefonon a (20) 326 2474 számon várjuk jelentkezését.

Jelentkezési határidő: 2020. január 31.

Konkrét álláspályázatra vagy jelentkezés esetén az önéletrajzokat Társaságunk az Adatvédelmi Szabályzatban foglaltak szerint a beküldéstől, illetve a toborzás lezárásától számított legfeljebb 6 hónapig kezeli, amely időszak alatt a pályázó bármikor kérheti az adatkezelés megszüntetését.
Amennyiben jelenleg nincs az Ön képesítésének megfelelő pozíció meghirdetve, de szeretné, hogy adatbázisunkban tároljuk pályázati anyagát, kérjük, küldje el jelentkezését a hr@szetav.hu e-mail címre.

 

Szegedi Távfűtő Kft. Minden jog fenntartva! 6724 Szeged, Vág utca 4. Tel.: +36 (62) 540-540 E-mail: info@szetav.hu