BIZTONSÁGOS HÁTRALÉKKEZELÉS
2019-01-17

A Szegedi Távfűtő Kft. lakossági bejelentés alapján tudomást szerzett arról, hogy egy, magát cégünk alkalmazottjának kiadó férfi fűtési díj tartozás rendezése címen 40.000 Ft körüli összeget próbált kicsalni a bejelentőtől. Szerencsére a lakó tudta, hogy nincs tartozása, így a csaló nem járt sikerrel.

A SZETÁV Kft. felhívja a felhasználók figyelmét, hogy társaságunk tartozás-rendezési ügyben eljáró munkatársai hivatalos, fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, melyet ügyintézés előtt kötelesek bemutatni. Ha akár személyükkel, akár a tartozás tényével, mértékével kapcsolatban felhasználóinknak kérdése merülne fel, hívják cégünket a Számlázási osztályon (62/540-540/4-es mellék), vagy a Hátralékkezelési osztályon (62/540-540/6-os mellék) és kérjenek pontos információt a tartozásról és a cégünk nevében eljáró személyről. Ha bármilyen gyanú vagy bizonytalanság merül fel, semmiképpen se fizessenek a helyszínen – a tartozást utalással, postai befizetéssel vagy az ügyfélszolgálaton személyesen is rendezhetik.

A Szegedi Távfűtő Kft. az ügyben feljelentést tesz és kéri a lakókat, ha hasonló csalással kísérleteztek náluk, maguk is tegyenek feljelentést, vagy jelezzék az esetet a fenti telefonszámok valamelyikén.

Vissza a hírekhez
Szegedi Távfűtő Kft. Minden jog fenntartva! 6724 Szeged, Vág utca 4. Tel.: +36 (62) 540-540 E-mail: info@szetav.hu